Ilustrační foto
Louny

Žatec - Koordinační schůzka zástupců města Žatec a správců inženýrských sítí v závěru loňského roku naznačila, že se letos chystá několik významných investic, při jejichž provádění budou nutná dopravní omezení.
 

Konkrétní termíny a rozsah uzavírek či dopravních omezení se budou teprve upřesňovat. Základní přehled přinášíme už nyní jako upozornění na akce, jež v roce 2024 nejspíše způsobí komplikace v dopravě.

Nejvíce významných investic chystá v Žatci Severočeská vodárenská společnost, která plánuje:

- rekonstrukci vodovodu a kanalizace v Tyršově ulici mezi ulicemi Pražská a Fügnerova;

- rekonstrukci vodovodu a kanalizace v Husově ulici v úseku od kruhového objezdu pod muzeem po křižovatku s ulicí Studentská nebo Sv. Čecha. Jde o první etapu prací v Husově ulici, práce mají pokračovat i v následujících letech;

- rekonstrukci vodovodu a kanalizace v ulici Rooseveltova v úseku od vlakového nádraží po most Belojanise;

- rekonstrukci vodovodu a kanalizace v ulici Hálkova.

V Husově ulici se letos počítá také s rekonstrukcí plynovodu, a to v úseku ulic Sv. Čecha a O. Březiny.

Město Žatec se již nyní začíná připravovat na to, že po dokončení prací na rekonstrukci vodovodu a kanalizace v Husově ulici zajistí opravu veřejného osvětlení a opravu povrchu silnice. Nové povrchy bude město provádět také po skončení prací SVS v ulicích Rooseveltově a Hálkově. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru