Foto zdroj: FCB Vězeňská služba ČR
Louny

Drahonice - Odsouzené ženy z Věznice Nové Sedlo, objektu Drahonice, zakončily kurz Pořád jsem máma, ve kterém absolvovaly 8 studijních bloků.

Své znalosti pak předvedly odborné komisi složené ze zaměstnanců věznice, pracovníků Občanské sdružení Za branou, z. s. a metodiček OSPOD Krajského úřadu Ústí nad Labem.

Na zakončení kurzu si odsouzené připravily divadelní představení a setkaly se se svými rodinami. Na akci přijel také ambasador Žluté stužky herec Petr Čtvrtníček. Divadelní vystoupení odsouzených ohodnotil nejvyššími čísly a připojil se k dalšímu programu. Podobné aktivity slouží dobré resocializaci odsouzených a snížení jejich recidivy.

416072405 756056873235867 5768662609492632175 n 6b5bc

Foto zdroj: FCB Vězeňská služba ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru