Ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Podbořanští policisté krátce po Štědrém dni přijali oznámení, kdy tou dobou neznámý pachatel měl odcizit palivové dřevo, a to z uzavřeného a oploceného areálu na Podbořansku. Dle informací překonal 180 cm vysoká uzamčená vrata a vniknul na pozemek, kde si měl odnést nejméně dvě desítky polen palivového dřeva.
 

"Policisté začali provádět šetření a zjišťovat totožnost pachatele. Získanými poznatky bylo zjištěno, že se jedná o jednadvacetiletého recidivistu z Lounska, který využil příležitosti. Tomu bylo následně na služebně sděleno ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže provedené vloupáním. Jelikož byl podezřelý za takový čin v posledních třech letech odsouzen, tak mu v případě uznání viny soudem hrozí odnětí svobody na šest měsíců až tři léta," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru