Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Obyvatelé města a jeho místních částí podali celkem 18 návrhů do Participativního rozpočtu Tvoříme pro Žatec 2024. Jde o zatím nejvyšší počet navržených projektů ve čtyřleté historii participace v Žatci.
 

Pracovníci městského úřadu nyní posuzují, zda jsou všechny návrh realizovatelné. V průběhu ledna budou všechny proveditelné návrhy představené na webu města, na 29. ledna od 17 hodin se připravuje veřejná prezentace projektů, kde autoři mohou své návrhy osobně představit. Veřejné hlasování o tom, které projekty má město realizovat, proběhne do konce února. Na provedení projektů s nejvíce hlasy zastupitelstvo vyčlenilo částku 800 tisíc korun. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru