Foto: Vitulenka
Louny

Louny - Přinášíme přehled zajímavých kulturních, společenských a sportovních akcí, které se konají v tomto týdnu.

PŘEHLED AKCÍ

Úterý 2. ledna

16.00 hodin, Městská knihovna Louny, Mírové náměstí 1, Louny: HISTORIE PERNÍKÁŘSTVÍ V LOUNECH. Spolek rodáků a přátel města Loun a okolí zve členy i všechny další zájemce na přednášku Jitky Flower "Historie perníkářství v Lounech", která se bude konat v úterý 2. ledna 2024 od 16.00 hodin v Kongresovém sále Městské knihovny Louny. Více informací: Historie perníkářství v Lounech - Městská knihovna Louny (mkl.cz)

 

Středa 3. ledna

17.30 hodin, Městský zimní stadion, Louny: ZÁPAS HC SLOVAN. Mistrovský zápas – mladší žáci B – HC Slovan Louny – HC Děčín Více informací: Aktuality - LSSA

 

Čtvrtek 4. ledna

17:15, Základní umělecká škola - sál, Louny: PROTIKLADY. Výstava výtvarného oboru - žáci paní učitelky Jany Marešové. První vernisáž v 17.15 hodin, druhá vernisáž v 17.45 hodin. Více informací: ZUŠ LOUNY - Hlavní strana, Nabídky práce (zuslouny.cz)

 

Pátek 5. ledna

17.00 hodin, Městská sportovní hala, Louny: FLORBAL TJ LOKOMOTIVA. FLORBAL LIVESPORT SUPERLIGA - BLACK ANGELS PRAHA - PŘEDVÝBĚR.CZ FLORBAL MLADÁ BOLESLAV. Více informací: Aktuality - LSSA

 

Sobota 6. ledna

Park Louny - amfiteátr, Louny: ZIMNÍ KINO NA STOJÁKA – LÁSKA NEBESKÁ. Zimní projekce v letním kině. Načerpejte vánoční atmosféru vybranými pohádkami, zahřejte se horkým punčem nebo svařákem. Občerstvení zajištěno. Více informací: Zimní kino na stojáka – LÁSKA NEBESKÁ - Městská knihovna Louny (mkl.cz)

7.30 hodin, Městský zimní stadion, Louny: LOUNSKÁ BRUSLIČKA – 14. ročník. HC Slovan Louny oddíl krasobruslení vás zve na krasobruslařské závody. Více informací: Aktuality - LSSA

 

Kino Svět Louny – aktuální program kina v odkazu:

Kino Svět – program a vstupenky online (kinolouny.cz)

  

Městská plavecká hala

Ranní plavání

ÚT – ČT                   06.00 – 08.00

Pro veřejnost

                PO – PÁ                 13.00 – 21.00

                SO – NE                  10.00 – 21.00

                Sauna

                PÁ – NE                 15.00 – 20.30

Více informací: Plavecká hala - Lounská správa plaveckých areálů (bazenlouny.cz)

 

Městský zimní stadion

PO – NE 06.30 – 23.00

Veřejné bruslení

Více informací: Veřejné bruslení - LSSA

 

Sauna u koupaliště

                NE – ČT 12.00 – 21.00

                PÁ – SO 12.00 – 22.00

Více informací: Provozní doba a ceník - Lounská správa plaveckých areálů (bazenlouny.cz)

Na webových stránkách MIC Louny www.louny.eu (v kalendáři akcí) naleznete další kulturní a sportovní dění v Lounech a okolí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru