Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Přinášíme přehled akcí, které se budou konat tento týden v Lounech a okolí. Dobrý den,

PŘEHLED AKCÍ

Pondělí 18. prosince

18.00 hodin, Vrchlického divadlo, Louny: VÁNOČNÍ PODVEČER. Pěvecký sbor Kvítek vás zve na tradiční vánoční koncert s hosty. Více informací: Vrchlického divadlo v Lounech - Program (divadlolouny.cz)

14.30 hodin, Gymnázium Václava Hlavatého, Louny:  VÁNOČNÍ SETKÁNÍ 2023. Milí studenti, rodiče, učitelé, přátelé a kamarádi, přijměte prosím pozvání k předvánočnímu setkání, které pro nás všechny chystáme  ve dvoře gymnázia. Setkání je jednou ze součástí programu projektového týdne, kterému jinak bude vévodit studentský filmový festival Connectfest. Vánoční koledy a hudba, cukroví a pochutiny od studentů, horké nápoje na zahřátí a rozsvícení vánočního stromu. Více informací: Facebook

 

Úterý 19. prosince

19.00 hodin, Vrchlického divadlo, Louny: VÁNOČNÍ SLAM POETRY EXHIBICE. Performativní žánr přednesu autorské poezie. Žádné kostýmy. Ani rekvizity. Vlastní text. Nebo improvizace. Dojetí! Smích? Dekadence?! A body publika! Slam!!! Vystupující Anatol Svahilec, Člobrdan, Potopa Baša (mistryně Slovenska 2023). Více informací: Vrchlického divadlo v Lounech - Program (divadlolouny.cz)

 

Středa 20. prosince

17.30 hodin, Vrchlického divadlo, Louny: VÁNOČNÍ SPORTOVNÍ SHOW. Juniorský fitness klub Louny Jitky Hofmannové vás zve na tradiční vánoční setkání. Uvidíte exhibice vicemistrů světa ve sportovním aerobiku, v kategorii pár, mistryň České republiky v kategorii ATS a mnoho dalšího. Více informací: Vrchlického divadlo v Lounech - Program (divadlolouny.cz)

 

Sobota 23. prosince

16.30 hodin, Městský zimní stadion, Louny: ZÁPASY HC SLOVAN. 16.30 – exhibice – muži – zápas odchovanců HC Slovanu Louny. Více informací: Aktuality - LSSA

8.00 do 12.00 hodin, Mírové náměstí, Louny: ADVENTNÍ FARMÁŘSKÉ TRHY. Zveme Vás tuto sobotu na Lounské farmářské trhy - čtvrté adventní na Mírovém náměstí. Účast přislíbili prodejci zeleniny a ovoce, čerstvého krůtího masa a specialit, čerstvých ryb, slaného a sladkého pečiva, sýrových specialit, uzenin a zabíjačkových specialit, trdelníku, nakládaných sýrů a utopenců, medu, koření, vánoční výzdoby a jmelí, ručně dělaných výrobků, broušení nožů a další. Více informací: Facebook

 

Neděle 24. prosince

9.45 hodin, Mírové náměstí, Louny: ŠTĚDRODENNÍ BĚH. Každoroční Štědrodenní běh jsme si na prosbu Barči Bukové vzali letos vzali pod naši záštitu. Pojďte si společně o Štědrý den protáhnout těla, zastavit se na kus řeči a dát si něco dobrého v kavárně Skáld. Sejdeme se v 9.45 na společné rozcvičce u Mariánského sloupu na Mírovém náměstí v Lounech. V 10.00 startujeme na okružní běh. Startovné: DOBROVOLNÉ* *Výtěžek ze vstupného darujeme na zvelebování Dětské psychiatrie v Lounech. Více informací: (1) Štědrodenní běh V-POHYBU | Facebook

 

Kino Svět Louny – aktuální program kina v odkazu: 

Kino Svět – program a vstupenky online (kinolouny.cz)

  

Městská plavecká hala od 1. prosince 2023

Ranní plavání

ÚT – ČT                   06.00 – 08.00

Pro veřejnost

                PO – PÁ                 13.00 – 21.00

                SO – NE                  10.00 – 21.00

                Sauna

                PÁ – NE                 15.00 – 20.30

Více informací: Plavecká hala - Lounská správa plaveckých areálů (bazenlouny.cz)

 

Městský zimní stadion

PO – NE 06.30 – 23.00

Veřejné bruslení 

Více informací: Veřejné bruslení - LSSA

 

Sauna u koupaliště

                NE – ČT 12.00 – 21.00

                PÁ – SO 12.00 – 22.00

Více informací: Provozní doba a ceník - Lounská správa plaveckých areálů (bazenlouny.cz)

 

Na webových stránkách MIC Louny www.louny.eu (v kalendáři akcí) naleznete další kulturní a sportovní dění v Lounech a okolí.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru