Foto: Jitka Fárová
Louny

Chomutov – V pondělí 4. prosince v podvečer čekalo po tréninku malé hokejisty a hokejistky ze základny, 1. a 2. třídy překvapení. Přímo na ledové ploše se totiž objevil Mikuláš, dva čerti a dva andělé.

Tu správnou čertovskou atmosféru doplňovala strašidelná hudba a přítmí.

Čerti si nejprve prověřili všechny hříšníky, do pekla si ale nakonec nikoho neodnesli. Děti totiž slíbily, že budou hodné a budou poslouchat trenéry.

„Trochu jsem to čekal, když jsem slyšel hrát potichu hudbu. Letos jsem se nebál a staral se tam o chlapečka, co plakal,“ řekl sedmiletý Marek Paul.

„Nevěděl jsem o tom, že čert a Mikuláš přijdou, ale nebál jsem se. Ptali se nás, jestli jsme hodní, tak jsme všichni řekli, že jsme,“ vysvětlil Jakub Klimeš, jeden z hokejistů.

(autor videa: Miroslav Král)

Hokejisti a hokejistky nakonec od Mikuláše a andělů za básničku či písničku dostali balíček se sladkostmi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru