Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Městský úřad Žatec se snaží dlouhodobě spolupracovat se základními i středními školami na nejrůznějších projektech. Snaží se tak žáky a studenty zapojovat do dění ve městě a posilovat jejich patriotismus.
 

Jednou z posledních takových spoluprací bylo společně s Gymnáziem Žatec vypracovat překlady do anglického a německého jazyka pro prohlídku na radniční věži „Žatec v proměnách času“. Pracovníci turistického informačního centra vypracovali k tématu každého patra shrnutí nejdůležitějších událostí a zajímavostí a Gymnázium Žatec pak pomohlo s jejich překladem. Do budoucna by měla taková brožura sloužit jednak jako průvodce pro zahraniční turisty a jednak jako shrnutí toho nejdůležitějšího z historie města v jednom materiálu ve třech jazycích.

Město Žatec děkuje gymnáziu za ochotu pomoci s tímto projektem a za pomoc s dalším zlepšením služeb pro turisty a občany. (tk)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru