Foto: HZS Ústeckého kraje
Louny

Žatecko - 30. 11. 2023 ve 20:28 hodin zasahovali hasiči ze stanice Žatec a Louny a dobrovolní hasiči obcí Líšťany, Tuchořice, Cítoliby, Postoloprty a Hřivice u požáru stodoly v obci Lipenec na Žatecku.

"V době příjezdu prvních jednotek byla stodola zasažena ohněm v plném rozsahu. K hašení stodoly byly nasazeny čtyři vodní proudy "C" a výšková technika. Hasiči museli zasahovat v dýchací technice. U nedalekého rybníka bylo zřízeno čerpací stanoviště pro dálkovou dopravu vody na požářiště. Uskladněné balíky sena byly vyváženy ze stodoly pomocí manipulátoru a na volné ploše dohašeny vodními proudy," uvedli hasiči z Ústeckého kraje. 

Požár se hasičům podařilo lokalizovat ve 21:04 hodin a likvidovat 1. 12. v 0:32 hodin. Příčina vzniku požáru je v šetření.

FOTO

0112stodola1 599c9

0112stodola2 32008

0112stodola3 69da1

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru