Ilustrační foto
Louny

Louny - Město Louny zakoupilo elektrický skútr pro dvě osoby s úložným boxem a dále 2 ks ochranných helem pro potřeby Městské policie Louny v pořizovací ceně 126 950 Kč.

Nákup byl spolufinancován z dotace z rozpočtu Ústeckého kraje z Programu 2023 na podporu nové techniky, výstavby požárních zbrojnic pro jednotky Sboru dobrovolných hasičů a podporu spolků a veřejně prospěšných organizací působících na poli požární ochrany, ochrany obyvatelstva a ostatních složek integrovaného záchranného systému dle zák. č. 239/2000 Sb., o integrovaném záchranném systému a o změně některých zákonů, a to v rámci Tématického zadání „Podpora obecní nebo městské policie“, oblast podpory – Spolufinancování nákupu vozidel pro MP. Celková dotace činí 113 587 Kč.

Dotace umožnila Městské policii Louny nákup nového elektrického skútru, díky kterému došlo k modernizaci a rozšíření jejího vozového parku, zefektivnění činnosti policie a úspoře finančních prostředků města Loun.

Foto: MP Louny

0711skutr 696f5

 
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru