Lidice. Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny -  následujícím týdnu se v Lounech a blízkém okolí budou konat např. tyto zajímavé kulturní, společenské a sportovní akce.

PŘEHLED AKCÍ

Pondělí - pátek 6. - 10. listopadu

12.00 do 15.00 hodin, ZŠ Lipenec, Lipenec 119: LIDICE PŘÍBĚH ČESKÉ VSI. Základní škola Lipenec vás zve na veřejnou výstavu LIDICE PŘÍBĚH ČESKÉ VSI. Přijďte a připoměňte si příběh bolesti, utrpení a nepravdy, která navždy změnila české dějiny. Více informací: Základní škola Lipenec, okres Louny (edupage.org)

 

Pondělí 6. listopadu

10.00 hodin, Dělnický dům Cítoliby, Zeměšská 219: PRVNÍ POMOC U DĚTÍ. Přijďte si osvěžit a doplnit své znalosti, zeptat se na to, co vás zajímá a čemu případně předcházet. Přednáší paní Lenka Vacková, ředitelka Úřadu OS ČČK. Více informací: Přednáška/ PRVNÍ POMOC U DĚTÍ - Oficiální stránky Městyse Cítoliby (obec-citoliby.cz)

          

Úterý 7. listopadu

16.30 hodin, Kongresový sál, Městská knihovna, Louny: VÝZNAM RODINNÉ PÉČE O OPUŠTĚNÉ DĚTI. Spolek rodáků a přátel města Loun a okolí zve všechny zájemce na přednášku Ivo Krause "Význam rodinné péče o opuštěné děti". Více informací: Význam rodinné péče o opuštěné děti - Městská knihovna Louny (mkl.cz)

 

Čtvrtek 9. listopadu

18.00 hodin, Galerie Benedikta Rejta, Pivovarská 34, Louny: TOMÁŠ POLCAR I SOMA & ADRIENA ŠIMOTOVÁ I PRVNÍ HLASY. Vernisáž 9. listopadu od 18.00 hodin. Zahájení výstav Soma Tomáše Polcara a První hlasy Adrieny Šimotové za účasti kurátorky výstavy Lucie B. Šiklové, umělce Tomáše Polcara a Pavla Brunclíka z Nadace Adrieny Šimotové a Jiřího Johna. Více informací: Galerie Benedikta Rejta v Lounech - Připravované výstavy (gbr.cz)

 

13.00 do 15.00 hodin, Senior klub, SNP 2206, Louny: SETKÁNÍ OTEVŘENÉ SKUPINY. Přijďte si popovídat o mezilidských vztazích u koláče a šálku dobré kávy. Už tím pomůžete druhým. A pomůžete i nám, jak se co nejlépe zasadit o prevenci nevhodného jednání vůči starším lidem. Co očekávat? Setkání otevřené skupiny v bezpečném kruhu na téma mezilidských vztahů, debatu u kulatého stolu, tvůrčí, divadelní aktivity věnované komunikaci, násilí a bezpečí Setkání povedou Jan Lorman a Hana Strejčková. Více informací: Homepage (giops.cz), Život 90 (zivot90.cz)

 

17.00 hodin, Oblastní muzeum Louny, Pivovarská 43, Louny: GRUZIE. Zveme vás na cestopisné promítání o Gruzii. V zemi velké přibližně jako Česko najdeme majestátné hory Kavkazu i pobřeží Černého moře, všudypřítomné historické památky a vstřícné lidi. S botaničkou Bárou Čepelovou nahlédneme do západní části země. Více informací: Muzeum Louny

 

Pátek 10. listopadu

19.00 hodin, Vrchlického divadlo, Osvoboditelů 411, Louny: KONCERT Z-BAND. Písně, songy, šansony – tradičně i netradičně. Více informací: Vrchlického divadlo v Lounech - Program (divadlolouny.cz)

18.00, Hasičská zbrojnice SDH, Cítoliby: LAMPIONOVÝ PRŮVOD. Přijďte se s námi vydat na průvod od hasičské zbrojnice do cítolibské bažantnice, kde bude připraveno ohniště a k zakoupení bude i teplý nápoj. Buřty s sebou. Více informací: VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH SDH CÍTOLIBY (estranky.cz)

 

Sobota 11. listopadu

9.00 hodin, Městská sportovní hala, Rybalkova 2673, Louny: VEŘEJNÝ HALOVÝ TRIATLON.  Dne 11.11.2023 proběhne již tradiční závod v Městské sportovní hale. Kombinace rotopedu, člunkového běhu a veslařského trenažéru opět potrápí všechny závodníky. Přihlášky zasílejte pomocí e-mailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., do čtvrtka 8.11.2023, 24:00. Startovné 150,-. Více informací: VEŘEJNÝ HALOVÝ TRIATLON – Veslařský Klub Ohře Louny (vko.cz)

 

14.30, Stálé loutkové divadlo, Pod cukrovarem 832, Louny: PERNÍKOVÁ CHALOUPKA. Děti do dvou let vstup zdarma. Vstupenky na dětská představení zakoupíte před představením přímo v Loutkovém divadle (bez možnosti předprodeje). Více informací: Loutkové divadlo Louny (loutkove-divadlo.cz)

 

Neděle 12. listopadu

14.00 do 18.00 hodin, KD Smolnice 32, Smolnice: PICHLOVANKA. Příležitost kulturního vyžití pro milovníky dechové hudby a pro starší občany, kteří si chtějí dechovku nejen poslechnout, ale také si zatancovat. Rezervace na tel.: 722 012 572. Více informací: Stárneme s humorem - Pichlovanka - Oficiální stránky obce Smolnice

 

Kino Svět Louny – aktuální program kina v odkazu:

Kino Svět – program a vstupenky online (kinolouny.cz)

  

Městská plavecká hala od 1.září 2023

Ranní plavání

ÚT – ČT                   06.00 – 08.00

Pro veřejnost

                PO – PÁ                 13.00 – 21.00

                SO – NE                  10.00 – 21.00

                Sauna

                PÁ – NE                 15.00 – 20.00 

 

Městský zimní stadion

PO – NE 06.30 – 23.00

Veřejné bruslení

Více informací: Veřejné bruslení - LSSA

 

Na webových stránkách MIC Louny www.louny.eu (v kalendáři akcí) naleznete další kulturní a sportovní dění v Lounech a okolí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru