Foto: město Louny
Louny

Louny - Rada města Loun schválila dne 23. října 2023 na svém zasedání pořízení mapové aplikace - pasport hřbitovů. Pasport se bude týkat všech hřbitovů ve správě města Loun (resp. Technické správě města Loun s.r.o.).

Evidence hrobových míst umožní lepší správu a evidenci hrobových míst (evidence nájemních smluv) a současně umožní veřejný přístup k informacím o jednotlivých hrobových místech. To znamená, že si bude každý moci vyhledat volná hrobová místa nebo místo dle jména nájemce či pohřbených osob. Mapová aplikace bude napojena přímo na správu hřbitovů, proto budou zobrazené informace o hrobových místech a zemřelých vždy aktuální. Veškerá hrobová místa budou obsahovat i fotodokumentaci, tím bude zajištěna lepší orientace při hledání konkrétního místa na hřbitově.

V současné době probíhá výběrové řízení na dodavatele. Následně budou zmapována všechna hrobová místa a připojeny všechny záznamy o zemřelých. Veřejnost bude moci využít aplikaci v roce 2024.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru