Foto: Jitka Fárová
Louny

Ústecký kraj – Svátek Halloween u nás je stále oblíbenější. Není proto divu, že se do strašidelné výzdoby pouští i obce a města. Někde se opravdu „vyřádili“, jinde je to skromnější. Přinášíme vám ukázku, jak to na některých místech v Ústeckém kraji vypadá.

Žiželice

Malá obec u Žatce si dala opravdu záležet. Kdo tudy poslední dny projížděl, nemohl si strašidelné výzdoby nevšimnout. A opravdu se povedla! Vše mají na svědomí zaměstnanci obce pod vedením Jiřiny Dalimanové. „Jezdíme okolo a vypadá to parádně,“ napsala jedna z projíždějících na facebookový profil obce.

3110zizel2 6014c

3110zizel3 b748c

3110zizel4 41d89

3110zizel5 b575c

Most

Ani v Mostě nezůstali pozadu. Před místním magistrátem se objevily strašidelné dýně, které vydlabaly místní děti.

3110most c092a

Litvínov

Nádvoří zámku Valdštejnů v Litvínově je plné skřítků, které jsou vyrobené z dýní. V Muzeu Veteráni Litvínov kromě pavučin na exponátech připravili opravdu bohatou strašidelnou show. Psali jsme ZDE.

3110litvinov 5d46f

3110muzeum 77324

 

A jak vypadá vaše město nebo obec? Máte také vyzdobeno? Pochlubte se fotkami do komentářů!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru