Ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Do domu na Podbořansku se vydal na lup 19letý místní mladík. Nezjištěným způsobem vlezl do rodinného domu, který prošmejdil a do oka mu padly dvě outdoorové svítilny.

"Následně se přemístil do ložnice, kde objevil starožitný nefunkční revolver v hodnotě 40 tisíc korun. Ze své zlodějské výpravy si tak odnesl lup v hodnotě 42 tisíc korun. Ve věci začali provádět policisté šetření, kdy díky svědeckým výpovědím se podařilo totožnost pachatele zjistit. Ten se poté na policejní služebně ke krádeži doznal a uvedl, že odcizené věci prodal neznámé osobě. Ve zkráceném přípravném řízení mu bylo sděleno podezření z přečinů krádež a porušování domovní svobody," popsala první krádež policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Další zloděj, tentokrát z Postoloprt se neštítil okrást vlastní prarodiče. "Ti ho nechali přespat u nich doma. Vnuk se jim odvděčil tím, že jim ze skříně odcizil 3 kusy zlatých prstenů, které následně dal do prodeje v zastavárně. Po oznámení skutku policisté provedli šetření a prsteny v krátkém čase objevili. Následně došlo i k vypátrání pachatele," uvedla mluvčí.

Prsteny byly vráceny zpět majitelům a zloději bylo sděleno podezření z krádeže.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru