Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - V pondělí 23. října po 9 hodině dopoledne bylo na linku Městské policie Louny oznámeno, že v areálu polikliniky se nachází podnapilý muž, který odmítá opustit prostory polikliniky.

Hlídka, která přijela na místo zjistila na chodbě polikliniky muže, který jevil známky požití alkoholu nebo jiné návykové látky. Strážníci muže vyzvali k opuštění místa, což uposlechl a za doprovodu hlídky odešel před budovu polikliniky, kde si sedl na lavičku.

"Před 10 hodinou bylo strážníkům telefonicky sděleno, že se muž vrátil na polikliniku, kde si na chodbě lehl na zem. Po příjezdu hlídky však bylo zjištěno, že muž je po požití alkoholu či jiné návykové látky v takovém stavu, že není schopen komunikace s hlídkou. Hlídka žádá o příjezd záchranné služby. Následně si rychlá záchranná služba muže převzala do péče," uvedli strážníci z Loun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru