Foto zdroj: FCB Infocentrum Žatec
Louny

Žatec - Je to obrovský úspěch pro město ŽATEC, a tím je nové turistické známkové místo No. 491!
 

 

Na prestižní seznam světového kulturního dědictví byly letos v září zapsány město Žatec a krajina žateckého chmele včetně vesniček Stekník a Trnovany. Jedná se o první chmelařskou krajinu na světe s tímto prestižním oceněním a Česká republika se díky tomu dočkala sedmnáctého zápisu na Seznam světového dědictví UNESCO.

Jak jinak oslavit takto významné ocenění našeho „českého zeleného zlata“ nežli speciální Výroční turistickou známkou a sklenicí dobře vychlazeného chmelového nápoje. Výroční turistická známka "Žatec a krajina žateckého chmele - UNESCO 2023" na vás čeká v žateckém Informačním centru.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru