Foto: MP Louny
Louny

Louny - V úterý 17.10. 2023 obdržela Městská policie Louny poděkování (písemné i v podobě sladkosti) od lounské občanky za provádění kontrol dětských pískovišť, které strážníci provádějí s pomocí detektoru kovů každou sobotu a neděli v dopoledních hodinách.
 

"Díky za bezpečná hřiště jménem svým, ale hlavně jménem vnoučka Vikýska," píše se v dopise od paní Jitky, která strážníkům v dárkové tašce také poslala i něco dobrého na zub.

"Tyto kontroly jsou zaměřeny na odstraňování jakýchkoli nebezpečných kovových předmětů z dětských pískovišť popř. sportovních hřišť. Během těchto kontrol, které probíhají od letošního června, bylo nalezeno několik hřebíků šroubů, kousků drátu, ale i zapomenuté kovové hračky. Za sladké poděkování strážníci děkují," píší strážníci z Loun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru