Tady bude nové workoutové hřište. Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Nové workoutové hřiště, které umožní cvičení a posilování pod širým nebem, by mělo vzniknout v Mládežnické ulici za sportovním klubem G-Titán. Rozhodli o tom ve veřejném hlasování samotní občané města.

Do hlasování, které probíhalo prostřednictvím Mobilního rozhlasu Žatec, se od 6. do 15. října zapojilo celkem 245 obyvatel. Polovina z nich, konkrétně 123 respondentů, vybrala jako nejlepší lokalitu právě prostor za tělocvičnou G-Titánů. Třicet procent hlasujících dalo přednost místu u sportovní plochy v ulici K Perči, dvacet procent lidí chtělo sestavu umístit ve Vrchlického ulici vedle dětského hřiště.


Po schválení místa radou města na začátku listopadu se začne připravovat instalace workoutové sestavy. Samotné práce by měly proběhnout v listopadu, pokud to umožní počasí. Pokud to kvůli počasí nebude možné, zabuduje se hřiště na jaře, nejspíše v březnu či dubnu.


V každém případě bude město Žatec v průběhu instalace workoutového hřiště opět potřebovat podporu svých obyvatel: Sestava se bude do země betonovat a beton musí dostatečně zatvrdnout. Prosíme tedy všechny, aby ji do té doby, dokud bude workoutová sestava oblepena bezpečnostní páskou, nikdo nepoužíval. Dostatečně zatvrdnutí je podmínkou k tomu, aby hřiště mohlo plnit svůj účel.

workout 226bf

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru