Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Desítku nejmenších dětí přivítala v rámci tradičního vítání občánků v sobotu 14. října dopoledne v obřadní síni radnice místostarostka Žatce Jaroslava Veselá.
 

Slavnostní přivítání mezi občany královského města pořádá žatecká radnice několikrát ročně. Rodiče dětí se zapíší do pamětní knihy, zároveň dostanou drobný věcný dárek a maminky i květinu. Všechny také pozdraví zástupce vedení města, v říjnovém termínu to byla místostarostka Jaroslava Veselá, která rodičům poděkovala za jejich odpovědnost při výchově dětí. „Především na vás leží odpovědnost za výchovu dítěte, budoucího občana našeho města. Jistě jste připraveni dát mu lásku s péčí a nekonečnou obětavostí. Buďte mu oporou, rádcem i učitelem. K tomu, aby se vám vše dařilo, vám ze srdce přeji hodně síly, zdraví, důslednosti, trpělivosti a především lásky,“ řekla J. Veselá.

K vítání občánků zvou rodiče matrikářky městského úřadu. Ke slavnostní pozvánce vždy přikládají také žádost o telefonické potvrzení účasti, v jehož rámci se upřesní termín a čas konání události.

Další termíny vítání občánků v Žatci jsou 25. listopadu a 9. prosince. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru