Foto: MP Louny
Louny

Louny - V neděli 15.10. 2023 po sedmé hodině ranní nahlásila na městskou polici obyvatelka ulice Štefánikova v Lounech, že v ulici Štefánikova pod stromem je krabice, ve které se nacházejí 3 zdravá asi dvouměsíční koťata.

Po příjezdu hlídky na místo zde čekala oznamovatelka, která hlídce ukázala místo nálezu. Jelikož se evidentně jednalo o odložená koťata, byla i s krabicí převezena na služebnu městské policie.

"Jelikož jimlínský útulek z provozních důvodů kočky nepřijímá, byl osloven p. Roflík, provozovatel internetových stránek ,,MOJE LOUNY“, který zveřejnil informaci o nalezených koťatech. Během dne se pak na služebnu městské policie dostavili zájemci, kteří si koťata odnesli domů. Tímto děkujeme jak lidem s dobrým srdcem, tak především panu Roflíkovi za spolupráci," uvedli lounští strážníci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru