Ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Český hydrometeorologický ústav vydal varování před silným větrem. Výstraha platí od sobotní osmé hodiny ráno.
 

 "Přes naše území bude během soboty 14. října přes den přecházet výrazná studená fronta od severozápadu. Před frontou bude zesilovat jihozápadní vítr na čerstvý, při jejím přechodu se změní na severozápadní a potom začne slábnout. Nejsilnější nárazy větru pravděpodobně místy dosáhnou až 20 m/s, tedy 70 km/h," varují meteorologové.

 

V noci z neděle na pondělí 16. října pravděpodobně začne několikadenní období s přízemními mrazíky. Výstrahu před nimi bude během tohoto víkendu Český hydrometeorologický ústav upřesňovat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru