Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Město Žatec mění způsob přijímání žádostí o pronájem bytů. I nadále bude rozhodovat o přidělení rada města po předchozím projednání bytovou komisí, a to na základě stanovených kritérií. Nový postup má být ale pružnější a žadatelé se výsledek dozví dříve.

 

Upravený způsob přijímání žádostí platí už nyní, tedy u bytů, které jsou nabízení na úřední desce městského úřadu – zde.

Až dosud se městské byty přidělovaly tak, že městský úřad dlouhodobě evidoval žádosti obyvatel a po uvolnění bytu vybíral ze zapsaných žádostí.

 
Nyní se postupuje tak, že se zveřejňuje zvlášť nabídka na každý volný byt. Žádosti o pronájem se přijímají přímo na něj, ale jen po omezenou dobu. Takže zhruba do dvou měsíců bude rozhodnuto a každý žadatel bude vědět, zda uspěl, či nikoliv.

Podrobnosti o jednotlivých nabízených bytech, včetně formulářů a podmínek pronájmu, jsou uváděny v materiálech zveřejněných na úřední desce městského úřadu v sekci Pronájem majetku. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru