Foto: Mgr. Věra Purnochová
Louny

Zámek Krásný Dvůr - Je libo zelňačku nebo dýňovou polévku? Dáte si něco sladkého nebo slaného? A co ručně vyrobená dekorace, krásná nákupní taška? Nebo snad jablečný kompot či džem? Takto se ptaly paní učitelky... Ale ne žáků, nýbrž zákazníků.Nabízely úžasné produkty na stánku patřícím ZŠ a MŠ Krásný Dvůr.
 

Jako každý rok i letos se škola v sobotu 7.října účastnila již tradiční akce Jablečný den na zámku v Krásném Dvoře. Zboží na stánek dodali šikovní rodiče i zaměstnanci školy. Výtěžek z prodeje žáci využijí na další školní pomůcky,
hry do třídy nebo jako příspěvek na školní výlet. Letošní prodej byl velmi úspěšný, za což patří velký dík všem zúčastněným!

Pěvecké vystoupení si také na Jablečný den připravili žáci 4. ročníku ze ZŠ v Krásném Dvoře. Zazpívali písničky lidové i umělé, které doprovodili na rytmické nástroje. Recitaci střídali se zpěvem v písni Vzpomínka na pravěké
doby. Na závěr předvedli pohybovou improvizaci na oblíbenou píseň Kolik je na světě věcí. Vystoupení si prostě užili.

Texta  foto: Mgr. Věra Purnochová

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru