Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Manželé Věra a Pavel Broumovi ze Žatce oslavili v sobotu na radnici svou Diamantovou svatbu. Ke společnému soužití, trvajícímu 60 let, jim poblahopřál starosta města Radim Laibl.

„Vážení manželé Broumovi, dovolte mi popřát za všechny zde přítomné, za sebe, za město Žatec spoustu dalších krásných dnů, které spolu budete žít, pevné a dlouhé zdraví. A buďte dále svým dlouholetým vztahem příkladem nejen pro vaši rodinu, ale i pro ostatní,“ gratuloval starosta manželům. Vyjádřil také přání, aby se spolu všichni sešli opět za 10 let, kdy by slavili platinovou svatbu.

Manželství uzavřeli Věra a Pavel Broumovi v září 1963 na Staroměstské radnici v Praze. Zlatou svatbu, tedy 50 let společného života, měli v září 2013 v Žatci.

Zatímco paní Věra měla vždy ráda přírodu a knihy, pan Pavel je celoživotním sportovním nadšencem, a to hlavně fotbalovým. Svou lásku k pražské Spartě pak předává v rámci rodiny i dalším generacím. Společnou zálibou pro oba manžele vždy byla chata v Hradci u Kadaně.

Společně manželé Broumovi vychovali dvě děti, díky nim se pak radují ze tří vnoučat a už pěti pravnoučat. Diamantovou svatbu dnes oslavili Věra a Pavel Broumovi právě v milé společnosti celé široké rodiny. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru