Trojice se zaměřila na kola. Kriminalisté zloděje vypátrali krátce po poslední krádeži
Ilustrační foto
Louny

Lounsko - Během jednoho týdne došlo k vloupání do kolárny v jednom z bytových domů v Lounech. V prvním případě majiteli zmizeli dvě jízdní kola v hodnotě 11 200,-Kč. O týden později zmizela ze stejné místnosti další 3 kola v hodnotě 37 tisíc korun. To vše ale vyšlo najevo v jeden den.

"Případu se ihned v okamžik oznámení chopili lounští kriminalisté a než bylo dokončeno zpracování oznámení, byla odcizená kola během pár hodin vypátrána i s pachateli. Hlavní osobou skutku je žena, která v domě kdysi bydlela a ponechala si klíče od vchodu. Za pomoci klíčů se v prvním případě vplížila s dalším spolupachatelem do kolárny, kde si vyhlédli a odvezli dvě kola. Při druhém skutku již jen klíče předala svému parťákovi a ten s dalším pomocníkem odcizil další tři kola. Jedno kolo poté policisté objevili v zastavárně, další jim vydali kupci a zbytek byl zajištěn spolu s pachateli," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Ženě (24 let) a muži (29 let) bylo sděleno podezření ve zkráceném přípravném řízení z přečinu krádeže. Třetí mladistvá osoba je trestně stíhána pro provinění z krádeže.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru