Lounská městská policie hledá strážníky. Nabízí mnoho benefitů
Foto: město Louny
Louny

Louny - Pořádek a bezpečnost jsou pro město Louny důležité, proto plánuje personálně posílit městskou policii. Strážníky přijme s nástupem od října 2023.

Splňovat musí uchazeči základní kritéria, a těmi jsou věk minimálně 18 let, dokončené středoškolské vzdělání s maturitou, řidičský průkaz skupiny B, bezúhonnost a spolehlivost, fyzická zdatnost a dobrý zdravotní stav.

Vybraný kandidát se může těšit vedle platu a zákonem stanovené dovolené navíc na 4 dny zdravotního volna, na 1 den na vyřízení úředních záležitostí, na osobní účet ve výši 6600 korun, na příspěvek na stravování, na příspěvek ze sociálního fondu na kulturní a sportovní akce, na penzijní a životní připojištění, při pracovních výročích, při odchodu do důchodu a v případě nepříznivé sociální situace, ale i na náborový příspěvek.

Zájemci se mohou hlásit e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky na kontakt 415 653 887.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru