Řidič naboural do signalizačního zařízení na přejezdu, to ho ale nezastavilo. V krvi mu koloval kokain
Ilustrační foto
Louny

Bělušice - V úterý kolem 17 hodiny řešili policisté 38letého řidiče vozidla Subaru. Ten jel po silnici od Odolic směrem k železničnímu přejezdu u Bělušic, kde však vyjel mimo vozovku a poškodil rozvodnou skříň světelného zabezpečovacího zařízení blízkého železničního přejezdu. Tím došlo k jeho vyřazení z provozu.

"Ani to řidiče v jeho jízdě nezastavilo a pokračoval dále po travnaté ploše podél kolejí a to do vzdálenosti 240 metrů. Jeho chování nemělo příčinu v blížícím se úplňku, což policisté zjistili při provedení drogového testu. Ten totiž prokázal přítomnost kokainu v těle řidiče. Škoda, kterou způsobil je předmětem dalšího šetření. Policisté se celou událostí zabývají pro podezření ze spáchání přečinů poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru