Středeční nehoda u Malnic: Policie zveřejnila, proč řidička bourala
Foto: hasiči Postoloprty a Městská policie Postoloprty
Louny

Lounsko - K havárii vozidla vyjížděli ve středu před 21 hodinou lounští dopravní policisté. Byli přivoláni k dopravní nehodě v katastru obce Malnice, kde osobní vozidlo nabouralo mimo vozovku do stromu.

O nehodě jsme informovali ZDE.

"Ve vozidle se po příjezdu nacházela řidička, která podle projevů byla ovlivněna alkoholem. Poté, co policisté provedli dechovou zkoušku, bylo jim jasné, proč auto skončilo mimo silnici. Alkoholtester totiž naměřil hodnotu 2,37 promile alkoholu v dechu. Podle následného šetření vyšlo najevo, že řidička pod vlivem alkoholu se plně nevěnovala řízení a na rovném úseku vjela mimo komunikaci, kde pravou přední částí narazila do stromu," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Předběžná škoda vznikla ve výši 150 tisíc korun. Řidička ve věku 25 let byla převezena do nemocnice na ošetření a bude řešena pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru