Po hrázi Nechranické přehrady se stále jezdí, úplnou uzavírku odložili o pár týdnů
HRÁZ VODNÍHO DÍLA NECHRANICE. FOTO: JITKA FÁROVÁ
Louny

Nechranice – Avizovaná uzavírka nechranické hráze, po níž neměla auta již tento týden jezdit, začne platit až v pondělí 5. června. Nyní se řidiči potýkají jen s omezením provozu.

Původně měla být komunikace uzavřena už 15. května. Psali jsme ZDE. Uzavárka se tak posunula o tři týdny. „Stavba vodního díla Nechranice – rekonstrukce krajních polí bezpečnostního přelivu přichází do fáze, kdy je bezpodmínečně nutné úplně uzavřít silniční komunikaci na trase Březno – Chbany (Podbořany). Úplná uzavírka začne platit 5. června 2023 od 6.00 hodin a skončí 8. prosince 2023 (přesné datum ukončení uzavírky upřesníme na našich internetových stránkách). Budeme realizovat stavební práce, které vyžadují eliminaci dynamických účinků dopravy na konstrukci mostních opěr. Pro toto zajištění není možné mostní konstrukci používat ani pro osobní dopravu. Objízdné trasy povedou přes Žatec a Kadaň. Trvale platí zákaz průjezdu po spodní účelové komunikaci přes obec Nechranice. Tato komunikace bude k dispozici pouze pro vozidla autobusů, záchranných složek a pro vozidla s výjimkou," informuje Povodí Ohře.

Mluvčí společnosti Jan Svejkovský upozorňuje řidiče, že zákaz vjezdu na komunikaci pod hrází bude monitorovat Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru