FOTO: Hasiči změřili síly ve vyprošťování osob z havarovaných aut. Zvítězil tým z Bitozevsi
Foto: Michal Hrdlička
Louny

Lounsko - Dne 3. 5. 2022 proběhla na stanici Bitozeves soutěž družstev Územního odboru Žatec ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel. O soutěži píší hasiči na sociálních sítích.

Soutěže se zúčastnily všechny čtyři stanice Územního odboru (Žatec, Louny, Podbořany, Bitozeves), kdy stanice Žatec byla zastoupena všemi třemi směnami a dále Jednotka sboru dobrovolných hasičů města Žatec, která soutěžila jako čestný host.

Vítězným týmem se stalo družstvo ze stanice Bitozeves, které se tak nominovalo k účasti v krajské soutěži ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel, která se uskuteční v Děčíně 10. 5. 2023. Ocenění si odnesla i JSDH Žatec za skvěle provedený soutěžní pokus.

FOTO

0305soutez1

0305soutez2

0305soutez3

0305soutez4

Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru