OBRAZEM: Postoloprtské mažoretky zazářily na soutěži v Lounech
Foto: Michal Hrdlička
Louny

Louny/Postoloprty - Ve dnech 8. - 9. dubna 2023 proběhl v lounské městské sportovní hale již 33. ročník pohárové soutěže tanečních formací ELITERY 2023. V neděli dopoledne, jste zde mohli vidět formace mažoretek klasických, mažoretek s pompony a twirlingu. Medailové žně tam měli opět Postoloprtské mažoretky.

V kategorii děti mažoretky klasické velké skupiny obsadila děvčata z Postoloprty se skladbou Torero první příčku a získala zlaté medaile. Nejmladší skupina Mini mažoretky klasické z Postoloprt obsadila na své první pohárové soutěži se skladbou Žížala druhé stříbrné místo. Naopak nejstarší postoloprtská děvčata triumfovala se skladbou Banya 2023 v kategorii juniorky, za kterou přebírala na nejvyšším stupínku také zlaté medaile.

FOTO

1104mazoretky2

1104mazoretky3

1104mazoretky4

1104mazoretky5

1104mazoretky6

1104mazoretky7

1104mazoretky8

1104mazoretky9

Text a foto Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru