FOTO: V Podbořanech letos naposledy přivítali nové občánky
Foto: Laurencia Helásková
Louny

Podbořany - V sobotu 10. prosince 2022 se na radnici v Podbořanech konalo další vítání občánků. Tento slavnostní akt se letos konal po čtvrté, tedy naposledy v letošním roce. Zúčastnilo se ho 15 miminek, pozvaných jich bylo 18.

"Od města Podbořany děti dostaly dárkovou sadu, kde je plyšák a deka. Místo plyšového zvířátka ale děti dostaly čertíky a andílky. Maminky dostaly květinu a také pamětní list," uvedla Simona Gašová, členka komise Péče pro občany z Městského úřadu Podbořany.

Tradičním dárkem pro miminka jsou také pletené ponožky, které vyrábějí důchodci z Domova pro seniory v Podbořanech.

Součástí programu bylo i vystoupení dětí z MŠ Žatecká pod vedením paní učitelky Hornové. 

"Další vítání občánků plánuje město až v přístím roce někdy na přelomu měsíce února a března," řekla Anna Bizoňová, členka komise Péče pro občany z Městského úřadu Podbořany.

FOTO

1212vitani1

1212vitani2

1212vitani3

1212vitani4

1212vitani5

1212vitani6

1212vitani8

Foto: Laurencia Helásková

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru