FOTO: Žatečtí strážníci pokračují v přednáškách pro děti a školáky. Program rozšířili o nová témata
Foto: MP Žatec
Louny

Žatec - Stejně jako v minulém školním roce, i letos probíhá přednášková "tour" Městské policie Žatec v rámci prevence kriminality. Přednášky a ukázky jsou zaměřené na žáky základních a středních škol s tím, že tentokrát se program rozšířil o nová témata.

Mimo dopravy a představení složek IZS mají žáci a studenti žateckých škol možnost dozvědět se základní informace v tématech, která jsou zaměřená na trestní odpovědnost, záškoláctví nebo šikanu. Městská policie rozšířením okruhů a témat reaguje na žádosti vedení žateckých škol, se kterými navázala spolupráci.

Žáci a studenti mají možnost vyslechnout například i přednášku s ukázkami sebeobrany pro "náctileté", kterou si s instruktorem městské policie Štěpánem Bencou mohou i vyzkoušet. Akce již proběhly ve školách ZŠ Jižní, ZŠ 28. Října a Dvořákova. Ve fázi příprav je přednáška a ukázka sebeobrana pro pedagogy a studentky středních škol. Na další školy a instituce přijde řada po novém roce. 

FOTO

1212mp1

1212mp3

1212mp4

1212mp5

Foto: MP Žatec

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru