STALO SE: Hlasy v hlavě nabádaly muže k zabití přítelkyně. Žena je slyšela také
ilustrační foto
Louny

Litvínov - Muž bez domova, který přebývá v jedné z garáží, volal na služebnu policie ČR s tím, že mu hlasy v hlavě říkají, ať zabije svoji přítelkyni. Tvrdil také, že i jeho přítelkyně tyto hlasy slyší.

Policejní hlídka okamžitě jela prověřit situaci do této garáže, v ní se ale nikdo nenacházel. Hledaný muž však zanedlouho i s přítelkyní přijel autem na čerpací stanici, kde jej poznal policista dle fotografie, kterou měl k dispozici. Přivolal proto jako posilu litvínovské strážníky. Obě hlídky nejprve zablokovaly vůz, aby nemohl ujet, a policista následně vyzval muže, ať z vozu vystoupí. Poté jej převezl na policejní služebnu, kam byla přivolána Rychlá záchranná služba, protože zadržený trpí psychickými problémy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru