FOTO: Čelní srážka na dálnici u Lubence! Takto to vypadalo na místě velmi vážné havárie
Foto: HZS Ústeckého kraje
Louny

Lubenec - Velmi vážná nehoda v neděli zastavila provoz na dálnici D6 u Lubence na Podbořansku. Hasiči zveřejnili snímek z místa havárie po jejich zásahu.

Jednotka ze stanice Podbořany a JSDHO Lubenec zasahovaly v neděli dopoledne u dopravní nehody dvou osobních automobilů, které se čelně srazily na dálnici D6 u sjezdu z Karlových Varů směr Praha u obce Bošov. Vlivem nehody došlo ke zranění tří osob z toho dvě osoby byly zraněny těžce. Na místo vzlétala i letecká záchranná služba. Dálnice byla ve směru z Karlových Varů na Prahu část dne uzavřena. Jeden jízdní pruh se uvolnil asi hodinu po poledni. 

edeniky 2665

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru