V restauraci v centru Žatce vařili jídlo z prošlých potravin! Podle hygieniků mohly ohrozit zdraví strávníků
ilustrační foto
Louny

Žatec - Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje se sídlem v Ústí nad Labem informuje, že v úterý 8. října provedla státní zdravotní dozor v provozovně stravovacích služeb - restauraci, která je součástí hotelu Černý orel na adrese Kruhové náměstí 233 v Žatci. V restauraci se připravují snídaně pro hotelové hosty, součástí jsou i stravovací služby pro veřejnost.

V průběhu šetření bylo zjištěno, že provozovatelé uchovávali v oddělených chladících zařízeních potraviny s prošlým datem použitelnosti a potraviny a pokrmy neznámého původu. "U těchto produktů, které nebyly bezpečné a mohly poškodit zdraví spotřebitelů, bylo na místě vyhlášeno opatření spočívající v nařízení jejich likvidace, a to oběma provozovatelům. Provedení likvidace bylo krajské hygienické stanici prokázáno. Za zjištěné nedostatky jim byla uložena sankce," stojí ve zprávě krajských hygieniků.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru