Prošlé maso v mrazáku. Závodní kuchyně v Lounech neprošla kontrolou hygieniků
ilustrační foto
Louny

Louny - Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje se sídlem v Ústí nad Labem provedla ve čtvrtek 30. května státní zdravotní dozor v závodní kuchyni Bistro Louny, která sídlí na adrese Husova 402 v Lounech. Jedná se o závodní stravování s výrobou teplých a chlazených pokrmů. Provozovatelem kuchyně je Procusys FM a.s., IČ: 03387500.

V průběhu šetření hygienici zjistili, že v chladícím a mrazícím boxu bylo uloženo maso s prošlým datem použitelnosti. "U těchto potravin, které se již nesmí uvádět na trh ani vyrábět a připravovat z nich pokrmy, neboť by mohly poškodit zdraví spotřebitelů, bylo na místě vyhlášeno opatření spočívající v nařízení likvidace závadných potravin," stojí ve zprávě krajských hygieniků. Způsob a provedení likvidace je provozovatel povinen krajské hygienické stanici prokázat do 7. června 2019. Za zjištěné nedostatky mu byl uložen finanční postih.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru