V restauraci na Lounsku měli problém! Hygienici našli v mrazáku prošlé potraviny, šlo o zdraví strávníků
ilustrační foto: Krajská hygienická stanice ÚK
Louny

Panenský Týnec - Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje se sídlem v Ústí nad Labem provedla v úterý 5. března státní zdravotní dozor v provozovně stravovacích služeb, která je součástí penzionu Na Pile se sídlem v Panenském Týnci č.p. 164. Jedná se o restauraci s výrobou teplých a minutkových pokrmů, kterou provozuje společnost FARCIMEN s.r.o.

V průběhu šetření bylo zjištěno, že v chladícím zařízení byly uloženy potraviny s prošlým datem použitelnosti. "U těchto potravin, které nebyly bezpečné a mohly poškodit zdraví spotřebitelů, bylo na místě vyhlášeno opatření spočívající v nařízení likvidace závadných potravin. Způsob a provedení likvidace provozovatel krajské hygienické stanici prokázal dne 11. března," stojí ve zprávě krajských hygieniků. Za zjištěné nedostatky byl provozovateli uložen finanční postih.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru