V restauraci v centru Loun našli hygienici prošlé potraviny v mrazáku
ilustrační foto
Louny

Louny - Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje se sídlem v Ústí nad Labem provedla minulý týden státní zdravotní dozor v provozovně stravovacích služeb, restauraci Caramell v Lounech, která sídlí na adrese Mírové náměstí 56. Jedná se o restauraci s výrobou teplých pokrmů, kterou provozuje společnost ARISUM, s. r. o.

V průběhu kontroly bylo zjištěno, že v chladícím zařízení byly uloženy potraviny s prošlým datem použitelnosti a v mrazícím zařízení potraviny jevící změny po opakovaném zmrazení. "U těchto potravin, které nebyly bezpečné a mohly poškodit zdraví spotřebitelů, bylo na místě vyhlášeno opatření spočívající v nařízení likvidace závadných potravin. Způsob a provedení likvidace je provozovatel povinen krajské hygienické stanici prokázat písemným dokladem," uvádějí ve zprávě zaměstnanci krajské hygienické stanice. Za zjištěné nedostatky bude provozovateli uložen finanční postih.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru