Chomutov - MAS Sdružení Západní Krušnohoří ve spolupráci se Statutárním městem Chomutov pořádá 31. května letos již druhý KRUŠNOHORSKÝ REGIOFEST aneb Den regionálních produktů (nejen) Ústeckého kraje.

Ve čtvrtek 31. května, od 10 do 19 hodin, bude na náměstí 1. máje v Chomutově představovat víc než 50 regionálních producentů svoje produkty, výrobky, zážitky nebo služby. Většinou se bude jednat o držitele některé z regionálních značek z rodiny regionální produkt nebo držitele ocenění značkou „Regionální potravina Ústeckého kraje“ či „Potravina kraje Přemysla Oráče“. Samozřejmě včetně ochutnávek.

"Jsme přesvědčeni o tom, že je třeba drobnou regionální ekonomiku podporovat. A to neuděláme jinak, než tím, že o sobě zde, v regionu, budou navzájem producenti a jejich zákazníci vědět. Proto k tomu volíme formu prodejního trhu," říká Hana Dufková, ředitelka MAS Sdružení Západní Krušnohoří, z.s.

Celý den budou k dispozici dílničky (nejen pro děti), kde si zájemci budou moci vyzkoušet různá řemesla (např. výrobu keramiky, vitráží, produkty z včelího vosku, decoupage apod.). "Akci jsme spojili s Dětským dnem, proto bude po celý den pro děti připraven formou soutěží naučně - zábavný program," dodává Hana Dufková.

Celým dnem pak budou provázet regionální hudební tělesa (kapely Makovec, Album, Jindra Kejak, Zfleku, Dětský soubor ZŠ Březno, folklorní soubor Krušnohor, J+J). Moderovat bude Marek Leština.

3004masregiofestplakat

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru