Přijďte probudit medvědy. Zoopark zveřejnil termín oblíbené jarní akce i jméno celebrity, která tentokrát dorazí
Ilustrační foto Zdroj: zoopark
Co se chystá

Chomutov - Chomutovský zoopark už zveřejnil termín oblíbené jarní akce, kterou každoročně zahajuje novou sezónu. Medvědi se tentokrát budou probouzet 16. března. Jako každý rok nebude chybět také další zajímavý program pro děti.

Rádi navštěvujete chomutovských zoopark a nikdy si nenecháte ujít žádnou jeho akci? Tak to určitě vyrazíte i na tradiční jarní “Probouzení medvědů”. Letos se uskuteční 16. března. Noru, Míšu, Nera a Michala pomůže tentokrát probudit herečka Nela Boudouvá.

Po zimním spánku čekají na chlupáče jako každý rok speciální dorty. Děti, které do zooparku dorazí, se mohou těšit na různé hry a soutěže. Akce začíná ve 13.00 hodin.

2802plakatmedvedi

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru