Louny - Speciální kostýmované prohlídky s názvem Novohradské rabování (Jak se rabovalo na Novém Hradě, aneb Kdo nerabuje, není Čech) si pro návštěvníky na tuto sobotu připravil zámek Nový Hrad v Jimlíně.

Život na zámku nebyl vždy růžový jako v pohádce a své o tom vědí i novohradští majitelé, kteří to měli v životě vždy velmi pestré. Jak to asi na Novém Hradě probíhalo v různých časových etapách, co vše se zde v minulosti napáchalo se dozvíte na nočních kostýmovaných prohlídkách již tuto sobotu 4. srpna od 20 hodin až do půlnoci. Začátek prohlídek vždy po 20 minutách. Za vstupné zaplatí dospělá osoba 100 korun, dítě 70 korun (není vhodné pro děti do 12 let). Pořadatelé doporučují zarezervovat si prohlídky prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo telefonicky na čísle: 778 111 080/ 733 691 473.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru