Podívejte se, jaké filmy můžete zhlédnout v srpnu v letním kině v Žatci
Chata na prodej.
Co se chystá

Žatec - I v měsíci srpnu můžete v letním amfiteátru v Žatci zhlédnout pod večerní oblohou spoustu pěkných filmů.

Přinášíme Vám přehled všech promítaných filmů ve druhém prázdninovém měsíci. Projekce začíná vždy od 21 hodin, vstupné činí od 80 do 130 korun.

1. 8. - 21:00 Moulin Rouge (Remasterovaná verze 2018)

Muzikál / Romantický / Drama / Austrálie / USA/ 2001 / 123 min / Cz titulky

  • Muži chladnou, jak půvaby vadnou a léta začnou přibývat. Ať je broušený tak či onak, diamant nic nepřekoná, diamant je náš nejlepší kamarád... Paříž, 1900. Byl jeden hoch, zvláštní, okouzlený hoch, smutný pohled měl, byl však velmi moudrý, jednoho dne, jednoho zázračného dne potkali jsme se na cestě záhadné a při tom, jak jsme si o mnohém povídali, o bláznech a králích, tak mi pověděl: To nejkrásnější, co můžeš poznat, je lásku dát a v lásce být milován. Moulin Rouge. Noční kabaret. Tančírna a bordel. Jeho majitelem byl Harold Zidler. Království nočních rozkoší, kde bohatí i chudí chodili za mladým a krásným podsvětím. Nejkrásnější ze všech tam byla žena, kterou jsem miloval. Satine. Byla kurtizána. Prodávala mužům svou lásku. Říkali jí jiskřivý diamant. Byla hvězdou. Žena, kterou jsem miloval, je......mrtvá. Je tomu rok, co jsem přijel do Paříže. Psal se rok 1899, bylo to milostivé léto lásky. Nevěděl jsem nic o Moulin Rouge, Haroldu Zidlerovi ani Satine. Svět žil bohémou a já přijel z Londýna,abych byl její součástí. Na vršku poblíž Paříže stála vesnice Montmartre. Nebyla to, jak mi řekl otec... hříšná vesnice! ...ale bohémský svět, hudebníci, malíři, spisovatelé. Říkalo se jim děti revoluce. Ano, měl jsem žít bez halíře a měl jsem psát o pravdě, kráse, svobodě a o tom, v co jsem věřil nejvíc ze všeho. O lásce….
  • Režie: Baz Luhrmann
  • Hrají: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent, Richard Roxburgh, Garry McDonald, Jacek Koman, Matthew Whittet, Kerry Walker, Caroline O'Connor
  • Vstupné: 80,-

2. 8. - 21:00 Vlasy (Remasterovaná verze 2018)

Muzikál / Komedie / Drama / USA / 1979/ 121 min / Cz titulky

  • Vlasy, jeden z nejvýznamnějších muzikálů druhé poloviny 20. století, zaujal bezpochyby Miloše Formana nejen nabízející se možností natočit výpravný film s choreografickými čísly, moderní hudbou a provokujícími texty, ale především svými přesahy za obvyklé hranice muzikálového žánru. V době svého vzniku byly Vlasy dílem politickým a vyhroceně sociálněkritickým, odsuzujícím válku ve Vietnamu a maloměšťáckou lhostejnost vůči této tragédii. A také dílem romantickým vzýval hippies a všechny formy jejich rebelie proti zbytnělému konzervatismu. Formanovi nečinilo žádné potíže najít si vztah k těmto ryze americkým tématům, vždyť jádrem tam byly problémy, na něž se soustřeďoval ve všech svých českých filmech: generační konflikt, naivní a čistá touha mládí po lásce a svobodě a rovněž protest proti konvencím a předsudkům, které tyto iluze bezcitně ničí. Ondříček měl tentokrát před kamerou daleko různorodější a temperamentnější reprezentanty mládí, než na jaké byl zvyklý doma, a také toho náležitě využil. Snímá je téměř nepřetržitě v akci a dynamickém pohybu, nevšímá si jen řeči tváře, ale celého těla, mladí muži a ženy v jeho podání jsou živelní a draví, strhující svou spontaneitou. Jistě i jeho zásluhou je tento film především nakažlivou oslavou vitality a radosti ze života.
  • Režie: Miloš Forman
  • Hrají: John Savage, Treat Williams, Beverly D'Angelo, Annie Golden, Dorsey Wright, Don Dacus,
  • Vstupné: 80,-

3. 8. a 11. 8. - 21:00 Úžasňákovi 2

Animovaný / Akční / Dobrodružný / USA/ 2018 / 118 min /

  • Ve filmu Úžasňákovi 2 se vrací oblíbená rodina superhrdinů. Avšak tentokrát je hlavní hvězdou Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna, a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelsky geniální plán, tak rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady a spojit síly – což se lehko řekne a těžko udělá, i když jsou všichni doslova úžasní.
  • Režie: Brad Bird
  • Vstupné: 120,-

4. 8. a 12. 8. - 21:00 Mission: Impossible - Fallout

Akční / Dobrodružný / Thriller / USA / 2018 / 147 min / Cz titulky

  • Tom Cruise se vrací jako agent Ethan Hunt, muž na tu nejšpinavější práci, v akčním thrilleru Mission: Impossible – Fallout.
    Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa.
  • Režie: Christopher McQuarrie
  • Hrají: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Alec Baldwin
  • Vstupné: 130,-

5. 8. - 21:00 Chata na prodej

Komedie / Česko / 2018/ 77 min

  • Rodiče prodávají starou chatu, pro kterou už nemají využití. Před předáním chaty novému majiteli se však matka (Ivana Chýlková) rozhodne uspořádat poslední pořádnou rodinnou slezinu. Zbytek příbuzenstva neprojevuje přílišné nadšení, tahle setkání bývají vždy dost náročná. Děda (Jan Kačer) už je duchem spíše nepřítomen, otec (David Vávra) tyto akce odmítá, syn (Jan Strejcovský) je věčně přiopilý a ironicky glosuje svět kolem sebe včetně rozpadajícího se vztahu s přítelkyní (Judit Bárdos). Babička (Jana Synková) je specialistkou na upřímné dotazy, které ostatní přivádějí přinejmenším do rozpaků. Nevyrovnaná dcera (Tereza Voříšková) na chatu přibere svého úspěšného německého přítele (Michael Pitthan), který se jediný na rodinný výlet těší, protože neví, do čeho jde. Naděje na idylický víkend na samotě u lesa rychle skončí, ale opravdové dobrodružství začne těsně nad ránem, když rodina zjistí, že se kamsi vytratil dědeček. Stopy vedou do lesa…
  • Režie: Tomáš Pavlíček
  • Hrají: Ivana Chýlková, Jan Kačer, David Vávra, Jan Strejcovský, Judit Bárdos, Jana Synková
  • Vstupné: 120,-

8. 8. - 21:00 Plán útěku 2

Akční / Thriller / USA/ 2018/ 93 min / Cz dabing

  • Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř...
  • Režie: Steven C. Miller
  • Hrají: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Xiaoming Huang, Jesse Metcalfe,
  • Vstupné: 120,-

9. 8. a 19. 8. - 21:00 Temné síly

Sci-Fi / Thriller / USA/ 2018 / 104 min / Cz titulky

  • Poté, co neznámý virus zabije 98% všech dětí v Americe, se u přeživších 2% dětí objeví superschopnosti, kvůli nimž jsou umístěny do internačních táborů. Šestnáctiletá dívka Ruby z tohoto tábora utíká a přidává se ke skupince teenagerů, kteří utíkají před vládou.
  • Režie: Jennifer Yuh
  • Hrají: Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Mandy Moore, Gwendoline Christie,
  • Vstupné: 120,-

10. 8. - 21:00 Meg: Monstrum z hlubin

Akční / Horor / Sci-Fi / Thriller / USA/ 2018/ 113 min / Cz titulky

  • Jason Statham hraje kapitána Taylora, který před pár lety musel opustit na dně Mariánského příkopu svou posádku, když na podmořskou stanici cosi zaútočilo. Teď je to cosi zpátky a vypadá to, že jde o pravěkého žraloka megalodona a Taylor dostane šanci se mu postavit znovu. Má ale vůbec proti největšímu predátorovi šanci?
  • Režie: Jon Turteltaub
  • Hrají: Jason Statham, Ruby Rose, Robert Taylor, Cliff Curtis, Rainn Wilson,
  • Vstupné: 110,-

15. 8. - 21:00 Mamma Mia! 2: Here We Go Again

Muzikál / USA/ 2018 / CZ titulky

  • Mamma Mia! Největší letní filmová pohoda se vrací. A s ní i nakažlivě lenošivá nálada pohádkového ostrova Kalokairi, nesmrtelná ABBA a herci, kteří si s chutí zopakovali velkolepý řecký mejdan.
  • Režie: Ol Parker
  • Hrají: Meryl Streep, Colin Firth, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Lily James
  • Vstupné: 120,-

16. 8. - 21:00 Miss Hanoi

Krimi / Drama / Česko / Slovensko/ 2018/ 90 min

  • V malém příhraničním městě je silná vietnamská komunita. Ve městě byla před čtyřmi lety zavražděna vietnamská dívka Hien, krátce poté, co vyhrála okresní soutěž krásy. Jejím vrahem byl nezletilý Jan Polanský. Vrah byl jako nezletilý umístěn do výchovného ústavu, odkud ho po dovršení plnoletosti právě pustili. Krátce poté je nalezen mrtvý. Na místo činu přijíždí z okresní kriminálky zkušený vyšetřovatel kapitán Kříž, který není vůbec nadšený, když dostane k ruce místní policistku vietnamského původu Anh. Anh musí překonávat nejen předsudky těch, kteří nepřijali fakt, že Vietnamka může dělat policistku, ale i tlak ze strany vlastní rodiny, která se také nesmířila s výběrem jejího povolání. Do toho Kříž navíc zjišťuje, že Anh má až podezřele blízko k rodině oběti.
  • Režie: Zdeněk Viktora
  • Hrají: Ha Thanh Špetlíková, David Novotný, Ján Jackuliak, Miroslav Hruška, Jiří Kocman,
  • Vstupné: 120,-

17. 8. - 21:00 Equalizer 2

Akční / Krimi / Thriller /USA/ 2018 / Cz titulky

  • Pokračování úspěšného akčního thrilleru Equalizer. Denzel Washington se vrací jako bývalý člen speciální jednotky Robert McCall, který bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději.
  • Režie: Antoine Fuqua
  • Hrají: Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo,
  • Vstupné: 120,-

18. 8. - 21:00 Špión, který mi dal kopačky

Akční / Komedie / USA/ 2018/ 117 min / Cz titulky

  • Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské.
  • Režie: Susanna Fogel
  • Hrají: Mila Kunis, Kate McKinnon, Sam Heughan, Justin Theroux, Ivanna Sachno
  • Vstupné: 110,-

22. 8. - 21:00 Příběh koček

Animovaný / Rodinný / Dobrodružný / 2018 / 105 min / Cz dabing

  • Jsou především líné a všechno mají na háku, ale i kočky mají velká srdce, mají své legendy a dny, kdy zažívají neuvěřitelně věci. Jedno takové nevšední a doslova velkolepé dobrodružství ukáže nová animovaná komedie Příběh koček.
  • Kocour se svým synem to vyhráli. Žijí si na vysoké noze pohodlného domova, na svět koukají z výšky mrakodrapu a vůbec nic jim nechybí. Říká se, že kočky mají devět životů, a tihle kocouři využívají jenom ten první, spokojený a bez problémů. Znáte ale děti, chtějí poznat svět, něco zažít a malý kocourek by se navíc strašně rád podíval do pověstného ráje koček. Sestaví si vlastní létací stroj a vyráží na dobrodružství, o kterém se bude jednou vyprávět a točit filmy. Nasadí si brýle a je pryč!
  • Režie: Gary Wang
  • Vstupné: 110,-

23. 8. - 21:00 BlackKkKlasman

Krimi / Drama / Komedie / Životopisný / USA/ 2018/ 128 min / Cz titulky

  • Ron Stallworth je prvním Afroameričanem v policejním sboru v Colorado Springs. Vždy si přál být agentem v utajení a hned po svém nástupu na oddělení rozjíždí přes telefon infiltraci do místního Ku Klux Klanu. Při osobních setkáních s členy pak používá židovského kolegu Flipa, který se stává Ronovým nastrčeným dvojníkem. Dohromady stvoří perfektní obraz zakomplexovaného rasisty, který to dotáhne až na šéfa místní buňky. V režii Spikea Leeho a produkci Jordana Peela tak na základě skutečných událostí vzniká stylový a provokativní snímek, který připomíná, že historie se vždy opakuje.
  • Režie: Spike Lee
  • Hrají: John David Washington, Adam Driver, Topher Grace, Laura Harrier, Ryan Eggold,
  • Vstupné: 110,-

24. 8. - 21:00 Jan Palach

2707kinojanpalach

Drama / Česko/ 2018 / 124 min /

  • Film pozoruje posledních několik měsíců života Jana Palacha. Pozoruje jej na základě dostupných faktických pramenů a zároveň přemýšlí, co tomu mladému muži táhlo hlavou. Jan Palach nikomu z blízkých o svém rozhodnutí dopředu neřekl. Ani nenaznačil, že by byl něčeho takového schopen. Ve filmu prochází vztahem se svou přítelkyní Helenkou, bouřlivým kolejním životem roku 1968, soužitím s mámou doma ve Všetatech, zažije studentské brigády v Kazachstánu a Francii, chodí do školy, pozoruje a mlčí. Stejně jako se od podzimu 68 mění veřejný život, ráz ulic i výrazy lidí, stává se něco s Janem. Jak to, že si ničeho nevšimla jeho dívka, máma, spolužáci? Ještě to ráno si Jan vzal od mámy svačinu, na koleji vtipkoval se spolubydlícím a před odchodem do města se vysprchoval. Kamera po celý film sleduje Janovu tvář a snaží se zachytit okamžiky rozhodnutí…
  • Režie: Robert Sedláček
  • Hrají: Viktor Zavadil, Zuzana Bydžovská, Denisa Barešová, Kristína Kanátová, Jan Vondráček, Michal Balcar, Karel Jirák, Gérard Robert Gratadour, Simone Hrášková, Patrik Paušo
  • Vstupné: 110,-

25. 8. - 21:00 Kryštůfek Robin a Medvídek Pú

Dobrodružný / Rodinný / Komedie / USA/ 2018 /

  • Dospělý Kryštůfek Robin dře v zaměstnání, kde je přepracovaný, mizerně zaplacený a kde nemá jistou budoucnost. Má sice rodinu, ale práce ho vytěžuje natolik, že mu na ženu a dcerku zbývá jen málo času. Kryštůfek docela zapomněl na své idylické dětství strávené s prostomyslným a mlsným plyšovým medvídkem a jeho kamarády. Když se však s nyní potrhaným a ošuntělým Medvídkem Púem opět setká, jejich přátelství opět vzplane a připomene Kryštůfkovi nekonečné dny dětských radovánek a hrátek, které jako malý chlapec zažíval. Po nešťastné příhodě s Kryštůfkovým kufříkem se Pú se zbytkem party včetně Prasátka, Ijáčka a Tygra vydají ze Stokorcového lesa do Londýna, aby pomohli Kryštůfkovi jeho věci najít… protože nejlepší přátelé si vždycky pomáhají.
  • Režie: Marc Forster
  • Hrají: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Mark Gatiss, Roger Ashton-Griffiths,
  • Vstupné: 120,-

26. 8. - 21:00 Slender Man

Horor / USA/ 2018 / Cz Titulky

  • V malém městě v Massachusetts chtějí čtyři středoškolačky rituálem popřít existenci tajemného Slender Mana. Když však jedna z nich záhadně zmizí, vše nasvědčuje tomu, že je ve skutečnosti jeho poslední obětí...
  • Režie: Sylvain White
  • Hrají: Joey King, Julia Goldani Telles, Javier Botet, Annalise Basso, Taylor Richardson
  • Vstupné: 120,-
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru