Foto: HZS Ústeckého kraje
Podbořany

Blšany – Na křižovatce silnic I/27 a 22110 nedaleko Blšan u Podbořan a Letova došlo v úterý krátce po sedmé hodině ráno k vážné dopravní nehodě dvou osobních vozů. Dva lidé se zranili. Policisté a hasiči jsou stále ještě na místě a provoz zde řídí kyvadlově. Jeďte opatrně!

„U křižovatky těchto silnic došlo ke srážce dvou vozů, přičemž jeden skončil mimo komunikaci v příkopu na střeše a osoba z něj musela být vyproštěna. Do péče si ji převzali zdravotníci, kteří ji transportovali letecky do nemocnice," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

„Do péče jsme převzali dvě osoby, obě s podezřením na vážná zranění. Jednu jsme transportovali letecky, druhou sanitkou do traumacentra v Ústí nad Labem," doplnil mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

První předlékařskou pomoc poskytli zraněným osobách hasiči. Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru