Krádež a de facto likvidaci auta má na svědomí mladistvý pachatel. Foto: PČR
Louny

Chomutov, Klášterec nad Ohří – Krádež vozidla v hodnotě přesahující 300 tisíc korun objasnili policisté chomutovského územního odboru. Majitel vozu se na ně obrátil poté, co mu neznámý pachatel auto ukradl v Klášterci nad Ohří.

Měl ho tam zaparkované a zamčené, odstavené z důvodu technické závady. „Jak policisté šetřením odhalili, nepojízdné vozidlo bylo z místa odvezeno za užití odtahové služby, a to až do jedné z obcí v Karlovarském kraji. Tam se také auto, nebo spíše to, co z něho zbylo, podařilo najít, zajistit a poté předat majiteli," informuje policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Původní vzhled vozu. Zloděj jej nechal přepravit na Karlovarsko. Foto: PČR

Přestože od krádeže uplynulo tehdy jen pět dní, ke smůle majitele bylo vozidlo již z velké části rozebráno. Policisté zjistili, že jak krádež, tak následné rozebrání na díly má mít na svědomí mladík z obce na Chomutovsku. Ten měl navíc tyto díly, např. přední nárazník, světlomety, blatníky, kapotu, víko pátých dveří a motor, údajně prodat neznámému muži za cca 30 tisíc korun.

Vyšetřovatel na základě zjištěných informací mladistvého obvinil ze spáchání provinění krádeže.

Krádež a de facto likvidaci auta má na svědomí mladistvý pachatel. Foto: PČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru