Podbořany - Trestného činu se dopustil třicetiletý mladík z Podbořanska, který padělal rozhodnutí o dočasné pracovní neschopnosti. Datum neschopen práce do 14. 9. 2014 přepsal na den 17. 9. 2014. Kvůli hlouposti mu hrozí vězení.

"Pozměněné rozhodnutí následně předložil zaměstnavateli jako pravé za účelem evidence pracovní neschopnosti a výplaty nemocenských dávek od Okresní správy sociálního zabezpečení v Lounech," říká policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Policisté mu v těchto dnech sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu padělání a pozměnění veřejné listiny, za což mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru