Bělušice - Na boku v příkopu skončil řidič kamionu převážejícího uhlí, který v pondělí dopoledne jel od Mostu na Louny a z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru a vylétl z vozovky. Uhlí se z korby auta vysypalo do pole. Na místě zasahovaly dvě hasičské jednotky. Řidič kamionu naštěstí neutrpěl vážná zranění. Příčinu nehody vyšetřují policisté.

Poraněného řidiče na rukou na místě ošetřili přivolaní hasiči. Foto: Jan Vraný

Podle velitele zásahu Zdeňka Pátka z HZS Most na místě nehody zasahovaly dvě hasičské jednotky: profesionální hasiči z Mostu a dobrovolná jednotka hasičů z Libčevse. "Provedli jsme následné zajištění havarovaného vozidla a sanovali drobný únik pohonných a provozních látek," podotkl velitel zásahu Zdeněk Pátek. Hasiči posléze ošetřili drobné poranění na rukou řidiče.

VIDEOREPORTÁŽ Z NEHODY: 

Kamion po nehodě skončil mimo vozovku. Komplikace motoristé bdou muset ale čekat v odpoledních hodinách, kdy bude specializovaná firma nákladní vozidlo vyprošťovat z pole. Podle dopravních policistů si vyprošťovací práce vyžádají úplnou uzavírku hlavního silničního tahu z Mostu do Loun poblíž Bělušic, kdy policisté předpokládají, že budou dopravu odklánět.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru