Jimlín - Sto dvacet let od založení sboru dobrovolných hasičů oslavili v sobotu v Jimlíně na Lounsku. A pozvali si k tomu další hasičské sbory z okolí. Utkali se spolčeně v požárním útoku O pohár starostky obce Jimlín.

Hasičské soutěže v Jimlíně. Foto: Michal Hrdlička / HZS Ústeckého kraje

Soutěže se zúčastnilo celkem sedm hasičských družstev, pět družstev mužů z SDH Jimlín, SDH Touchovice, SDH Slavětín, SDH Zeměchy a SDH Vinařice, něžné pohlaví reprezentovaly hasičky ze Slavětína a Touchovic.

Na prvním místě se umístilo a pohár starostky si odvezlo družstvo mužů z Touchovic, na 2. místě skončil SDH Jimlín, 3. místo má SDH Zeměchy, 4. jsou hasiči ze Slavětína a poslední bylo družstvo hasičů z Vinařic.

Mezi ženami si vedlo lépe SDH Touchovice, které porazilo SDH Slavětín.

FOTOGALERIE

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru