Zámek Stekník zpřístupní během státních svátků zcela novou prohlídkovou trasu
FOto zdroj: Státní zámek Stekník
Co se chystá

Žatecko - Státní zámek Stekník zve na ochutnávku prohlídek zcela nové prohlídkové trasy, která bude slavnostně otevřena ve středu 17. července. Pro návštěvnickou veřejnost bude trasa zpřístupněna od 18. července.

Ve dnech státních svátků 5. a 6. července máte však jedinečnou možnost nově zrestaurované prostory navštívit dříve a stát se tak prvními návštěvníky prohlídkového okruhu. Uvidíte soukromé prostory rodiny švýcarského konzula Gerolda Déteindre, tzv. apartmán Déteindre, jehož součástí je i hlavní sál a sala terrena, ale také pánský pokoj nebo salón paní Hany Déteindre. Určitě vás potěší i jídelna a dobová kuchyně.

Prohlídky budou probíhat po oba dny od 10 do 16.30 hodin. Současně budou probíhat i klasické prohlídky okruhu, jehož součástí je výstava kočárků a hraček v jižním křídle zámku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru