Nechranice - Žatecký fotograf Antonín Svoboda dnes opět využil působivou vodní scenérii Nechranické přehrady pro svůj nový obrazový kalendář uměleckých aktů pro příští rok. Na přehradu si tak přivezl modelku Vandu Zedkovou z Prostějova. Některé z aktů z Nechranické přehrady by se měly objevit například na nejrůznějších foto soutěžích, erotickém veletrhu a na fotografie Antotnína Svobody se milovníci umění mohou těšit i na výstavách, kde bude autor ukazuje své nejhezčí velkoformátové fotky na plátně.

 

Modelka Vanda Zedková pózuje pro žateckého fotografa Antonína Svobodu. Foto: Jan Vraný

Kráska Vanda ve spodním prádélku, v plavkách i bez plavek se nechala v dnešním tropickém vedru fotografovat na hrází Nechranické přehrady i ve vodě. Žatecký fotograf Antonín Svoboda tam pravidelně každý rok pořádá také speciální fotoworkshopy, studijní a pracovní setkání pro skupiny fotografů, kteří se zaměřují na akty.

VIDEOREPORTÁŽ Z FOCENÍ NA PŘEHRADĚ: 

 

"Bohužel letos jsem musel z technických důvodů fotoworkshop zrušit, některé z modelek totiž doslova na poslední chvilku odřekly účast na nákladném focení," řekl smutně Svoboda s tím, že na přehradu tak přijel alespoň s modelkou Vandou, aby pokračoval v přípravě nového kalendáře.

Zpravodajský portál regionálních on line deníků www.e-lounsko.cz je pravidelným mediálním partnerem uměleckých worskopů fotografa Antonína Svobody ze Žatce.

FOTOGALERIE:

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru